Sea scope üvegfenekű Hurghada

Sea scope üvegfenekű Hurghada 12€

Áttekintés:Aranyútás – Sea Scope üveghajó túra Hurghadában Csatlakozz hozzánk egy izgalmas túrára a Sea Scope üveghajóján, ahol felfedezheted a tenger…

Áttekintés:
Aranyútás – Sea Scope üveghajó túra Hurghadában Csatlakozz hozzánk egy izgalmas túrára a Sea Scope üveghajóján, ahol felfedezheted a tenger alatti világ csodáit.

Sea scope üvegfenekű Hurghada, A túra az alábbiak szerint fog zajlani:

Reggel 10:00-kor indul a szállodádból történő transzfer a kikötőbe.
Érkezés és beszállás a hajóra.
Hajózás a korallzátonyhoz, amit két részre osztunk: a napozófedélzetre és az alacsonyabb szintre, ahol párásított ablakok nyújtanak 3 méteres mélységben kilátást a víz alatti szépségekre anélkül, hogy meg kellene nedvesedned.
A túra során egy órán át élvezheted az ablakokon keresztül történő látványt, miközben csodálod a tenger alatti világot.
Ezt követően 30 percnyi lehetőség nyílik snorkelzésre, hogy testközelből élvezhesd a korallokat és a tarka halakat.
A hajón frissítő üdítőitalokat kínálunk.
A túra után visszahajózunk a kikötőbe, majd transzferrel visszaviszünk a szállodádba.

Csatlakozz hozzánk ezen a fantasztikus kiránduláson, és élvezd a tenger alatti világ lenyűgöző szépségét a Sea Scope üveghajón!

foglald le most ezt az utazást

egyéb kirándulások Hurghadában

Sindbad tengeralattjáró Hurghada: Utazz a mélységekbe a Sindbad Tengeralattjáróval! Ez a különleges tengeralattjáró 25 méter mélyre szállít le a Vörös-tengerbe, így biztonságosan és kényelmesen csodálhatod meg a színes korallzátonyokat és a tengeri élővilágot. A légkondicionált kabinban kényelmes ülésekről és személyes ablakokról figyelheted a víz alatti világot. Ez a program tökéletes azoknak, akik szeretnék felfedezni a Vörös-tenger szépségét anélkül, hogy be kellene ugraniuk a vízbe.

Delfin Show Hurghada: Lépj kapcsolatba ezekkel a bámulatos tengeri emlősökkel a Hurghadai Delfinshow-n! A show során tehetséges delfinek lenyűgöző trükköket mutatnak be tapasztalt trénerek vezetésével. A program lehetőséget ad arra is, hogy külön díjazás ellenében közelről ússz delfinekkel a Vörös-tenger mesés vizében. Ez az élmény felejthetetlen emlék lesz az egész család számára.

Similar Posts