Hurghada Grand Aquarium

Hurghada Grand Aquarium 35€

Hurghada Grand Aquarium | Fedezze fel az lenyűgöző világot a tenger mélyéről az Aranyutazás kalauzával! Utazzon velünk a Hurghadai Grand…

Hurghada Grand Aquarium | Fedezze fel az lenyűgöző világot a tenger mélyéről az Aranyutazás kalauzával! Utazzon velünk a Hurghadai Grand Aquarium-ba, Élvezze a víz alatti világ szépségét az ablakokon keresztül.

A Grand Aquarium Hurghada

Közel-Kelet legnagyobb akváriuma és felejthetetlen élményt nyújt. Fedezze fel a rövid idő alatt az akváriumban található különféle halak és tengeri élőlények gazdag világát.
A program során csodálatos cápa táncbemutatóban is részt vehet!
Időpont és részletes megállók:

10:00 órakor indul az utazás a szállodájából
Transzfer a Hurghadai Grand Aquarium-ba
Fedezze fel az akvárium ragyogó látványát és váljon részévé a víz alatti élménynek
Különféle halak és a tengeri világ csodálatos bepillantásai
Cápa táncbemutató A program részei:
Transzfer a szállodából
Belépőjegy a Grand Aquarium-ba Kizárt költségek:
Extra kiadások
Fotó- és videofelvételek a fotóstól Tippek és fortélyok:
Ne feledje elfelejteni fotoapparátját, hogy megörökítse az emlékeit
Kényelmes cipőt viseljen a gyalogláshoz
Hozzon magával egy üveg vizet hidratálás céljából Csatlakozzon hozzánk és élvezze ezt a felejthetetlen utazást a víz alatti csodák birodalmában!

foglald le most ezt az utazást

egyéb kirándulások Hurghadában

Delfin Show Hurghada: Lépj kapcsolatba ezekkel a bámulatos tengeri emlősökkel a Hurghadai Delfinshow-n! A show során tehetséges delfinek lenyűgöző trükköket mutatnak be tapasztalt trénerek vezetésével. A program lehetőséget ad arra is, hogy külön díjazás ellenében közelről ússz delfinekkel a Vörös-tenger mesés vizében. Ez az élmény felejthetetlen emlék lesz az egész család számára.

Hurghada homokváros Csodáld meg a Hurghada homokváros lenyűgöző homokszobrait! A homokvárosban a világ különböző kultúráinak és meséinek ihlettett homokszobrokat láthatod.

Similar Posts