Delfinárium Hurghada Delfin Show

Delfinárium Hurghada Delfin Show 15€

Delfinárium Hurghada Delfin Show | Fedezze fel a delfinshow csodálatos világát az Aranyutazás segítségével! Utazzon velünk Hurghadai delfinshow-ra, Az utasok…

Delfinárium Hurghada Delfin Show | Fedezze fel a delfinshow csodálatos világát az Aranyutazás segítségével! Utazzon velünk Hurghadai delfinshow-ra, Az utasok élvezhetik a kiképzett delfinek lenyűgöző trükkjeit, nem csak ezt, hanem óriási tettet az oroszlánok és a tengeri macskák mutatnak be a show-ban is.
A show egyedülálló és a delfinek nagyon jól képzettek. Fantasztikus bemutatón keresztül lenyűgözik az összes látogatót. Ez egy felejthetetlen élmény.
A látogatás során lesz egy mini állatkert néhány állattal, ahol fotókat készíthetnek és videókat készíthetnek a delfinekkel. Emellett lehetőség van úszás foglalására is, 5 perces időtartamra.

Időpont és részletes megállók: Delfinárium Hurghada Delfin Show

14:00-kor indulás a szállodájából
Transzfer a delfinshowba
Megcsodálhatja a lenyűgözően kiképzett delfinek csodálatos trükkjeit
Oroszlánok és tengeri macskák show-ja
Mini állatkert látogatása

A program részei:
Transzfer a szállodából
Belépőjegy a delfinshow

Kizárt költségek:
Extra kiadások
Fotó- és videofelvételek a fotóstól

Tippek és fortélyok:
Ne feledje el fotózógépét, hogy megörökítse az emlékeit
Ne hagyja otthon az úszóruháját, ha részt kíván venni a delfinekkel történő úszásban
Ne felejtse el foglalni az úszás időpontját Csatlakozzon hozzánk és élvezze ezt a felejthetetlen élményt a delfinshow-n!

foglald le most ezt az utazást

egyéb kirándulások Hurghadában

Sea scope üvegfenekű Hurghada: Ne ázz be, de mégis csodáld meg a Vörös-tenger szépségét! Üvegfenekű hajóval biztonságosan és kényelmesen barangolhatsz a tenger felett, miközben a hajó alját borító üvegpanelen keresztül megpillanthatod a színes korallzátonyokat és a halakat. Ez a program tökéletes a gyerekeknek, az idősebbeknek, vagy azoknak, akik nem szeretnek úszni, de mégis szeretnék felfedezni a víz alatti világot.

Sindbad tengeralattjáró Hurghada : Utazz a mélységekbe a Sindbad Tengeralattjáróval! Ez a különleges tengeralattjáró 25 méter mélyre szállít le a Vörös-tengerbe, így biztonságosan és kényelmesen csodálhatod meg a színes korallzátonyokat és a tengeri élővilágot. A légkondicionált kabinban kényelmes ülésekről és személyes ablakokról figyelheted a víz alatti világot. Ez a program tökéletes azoknak, akik szeretnék felfedezni a Vörös-tenger szépségét anélkül, hogy be kellene ugraniuk a vízbe.

Similar Posts