Hurghada homokváros

Hurghada homokváros 15€

Hurghada homokváros Aranyutazás – Homokváros Hurghadában – A Homokváros fantasztikus hely a gyermekek számára is, mivel tartalmazza a híres Walt…

Hurghada homokváros Aranyutazás – Homokváros Hurghadában – A Homokváros fantasztikus hely a gyermekek számára is, mivel tartalmazza a híres Walt Disney karakterek, például Mickey egér és Minnie egér, valamint a híres rajzfilmhősök, mint például Sindbad és Jack Sparrow a Karib-tenger kalózaiból, valamint az Marvel filmek hőseire, például Iron Man és Superman.

Kiindulási időpont: 11:00-kor a szállodától
Transzfer a Homokvárosba, Hurghadában
A turisták élvezhetik a lenyűgöző homokszobrok megtekintését, amelyek az egyiptomi történelem híres szobrait és más civilizációk híres karaktereit ábrázolják.

Hurghada homokváros

Az összes látogatót lenyűgözi majd a fantasztikus teveháton való lovaglás (extra díjért), ahonnan a szobrokat meg lehet tekinteni egy magas pontból.
A program magába foglalja a transzfert és a Homokváros belépőjegyét.
Kizárt költségek: Extra kiadások.
Tippek és trükkök: Javasoljuk, hogy hozzon magával naptejet és védőfelszerelést, valamint készítsen fényképeket az emlékei megörökítéséhez.

Csatlakozzon hozzánk az Aranyutazás keretében és élvezze ezt a felejthetetlen élményt a Homokvárosban Hurghadában, a fantasztikus homoksobrok és karakterek társaságában!

foglald le most ezt az utazást

egyéb kirándulások Hurghadában

Hurghada Grand Aquarium: Fedezd fel a Vörös-tenger gazdag élővilágát szárazföldön is! A Hurghada Grand Aquarium közel 1200 állatnak ad otthont, melyek több, mint 100 különböző fajhoz tartoznak. Az akvárium különféle tematikus medencékkel rendelkezik, így láthatsz cápát, színes korallzátonyokat, tengeri teknősöket és még sok mást is. Ez a program tökéletes családi program, hiszen interaktív bemutatók és izgalmas látnivalók szórakoztatják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Delfinárium Hurghada Delfin Show: Lépj kapcsolatba ezekkel a bámulatos tengeri emlősökkel a Hurghadai Delfinshow-n! A show során tehetséges delfinek lenyűgöző trükköket mutatnak be tapasztalt trénerek vezetésével. A program lehetőséget ad arra is, hogy külön díjazás ellenében közelről ússz delfinekkel a Vörös-tenger mesés vizében. Ez az élmény felejthetetlen emlék lesz az egész család számára.

Similar Posts