Fáraóhajó Nefertari Marsa Alam

Fáraóhajó – Nefertari Marsa Alam 80€

Fáraóhajó Nefertari Marsa Alam | Csatlakozz hozzánk egy izgalmas túrára a Nerfertari Boat fedélzetén, amely az egyetlen fáraói hajó a…

Fáraóhajó Nefertari Marsa Alam | Csatlakozz hozzánk egy izgalmas túrára a Nerfertari Boat fedélzetén, amely az egyetlen fáraói hajó a Vörös-tengeren, és fedezd fel a tenger alatti világ csodáit. A túra az alábbiak szerint fog zajlani:

Áttekintés:
Csatlakozz hozzánk ezen a fantasztikus kiránduláson, és élvezd a tenger alatti világ lenyűgöző szépségét a Nerfertari Boat fedélzetén, az egyetlen fáraói hajón a Vörös-tengeren!

utazási program: Fáraóhajó Nefertari Marsa Alam

A szállodádból történő transzfer reggel 10:00 vagy délután 16:00-kor indul a kikötőbe.
Érkezés és beszállás a hajóra.
Hajózás a korallzátonyhoz, amit két részre osztunk: a napozófedélzetre és az alsó szintre, ahol párásított ablakok nyújtanak 3 méteres mélységű kilátást a víz alatti szépségekre, anélkül, hogy meg kellene nedvesedned. A hajó egyedülálló, mert az ősi fáraói stílusban van berendezve, és a személyzet az ókori egyiptomi ruhába öltözik.
A túra során négy órán át élvezheted a kilátást az ablakokon keresztül, miközben csodálod a tenger alatti világot.
Ezt követően lehetőség nyílik 30 percnyi snorkelzésre, hogy testközelből élvezhesd a korallzátonyt és a színes halakat.
A hajón a frissítő üdítőitalok mellett, tengeri ételeket is kínálunk ebéd vagy vacsora formájában, atttól függően, hogy a túra reggel vagy délutánindul.
A túra után visszahajózunk a kikötőbe, majd transzferrel visszaviszünk a szállodádba.

Csatlakozz hozzánk ezen a fantasztikus kiránduláson, és élvezd az ősi fáraói stílusban berendezett Nerfertari Boat fedélzetén a tenger alatti világ lenyűgöző szépségét! A reggeli túra ebéddel, a délutáni túra pedig vacsorával és a naplemente látványával együtt jár!

az Aranyutazás csapata csodálatos kirándulásokat kíván.

Similar Posts